GULD10 - Her træder vi ud af bøgerne
og du vil opleve fagene
i virkeligheden

Det nye 10. klassecenter tager afsæt i en mere praktisk læring.


Det undervisningsunivers du træder ind i som elev på GULD10, giver dig flere perspektiver på det faglige. Det betyder, at du får flere eksempler på, hvordan det du lærer kan anvendes. Og det gør du overvejende indenfor det interesseområde, du selv har valgt.

På GULD10 kommer du til at gå i en temaklasse sammen med andre unge, der interesserer sig for noget af det samme som dig!
De endelige temaklasser du kan vælge imellem, får du præsenteret i maj måned. Du kan klikke her og se eksempler på temaklasser.

 

GULD10 rummer de obligatoriske fag i 10. klasse (dansk, matematik og engelsk), og disse kommer til at kredse om det tema, du har valgt.

Der er også valgfag du kan vælge..

  • Ekstra dansk
  • Ekstra matematik
  • Ekstra engelsk
  • Kultur og samfundsfag
  • Fysik/ kemi
  • Tysk

 

I 2023 vil det også være muligt at vælge idræt og andre spændende valgfag


Undervisningen foregår ikke altid i klassen. Vi besøger en del faglokaler, hvor vi i praksis kan afprøve noget af det vi læser i bøgerne. Vi tager også på fabrik, i forretninger, på besøg i foreninger og andre steder ude "i virkeligheden”.
VI SES KL. 8.10


Skoledagen starter kl. 8.10 på GULD10.

EUD10 er også en mulighed


Er du særligt interesseret i erhvervsuddannelser, men er du lidt i tvivl om, hvilken retning du skal gå, kan du som en mulighed på GULD10 vælge EUD10, hvor du tilmed afprøver en række erhvervsuddannelser i løbet af skoleåret.