På GULD10 får du mulighed for at dyrke dine interesser i skoletiden sammen med andre unge, der har samme interesseområde som dig!

Når du har tilmeldt dig GULD10, skal du vælge hvilken temaklasse, du bedst kunne tænke dig at gå i. 

Når der er dansk, engelsk og matematik på skoleskemaet, som i alle andre 10. klasser, vil du på GULD10 opleve, at undervisningen også kredser om det tema, du har valgt. Opgaverne træder ud af bøgerne og ind i virkeligheden, indenfor det område, der interesserer DIG.  Vi har en hel dag hver uge, der kun drejer sig om dit valgte tema.

Når du vælger temaklasse, kan du gøre det ud fra det, du synes lyder sjovt og spændende. Måske det tema der matcher de fritidsinteresser, du har i dag? Du kan også vælge temaklasse ud fra de fremtidsdrømme, du har i forhold til arbejde og uddannelse - eller vælge A-klassen, hvis du har brug for ekstra støtte. 


Bemærk! Ved for få tilmeldinger til en Temaklasse bliver denne ikke oprettet, men du får i stedet tilbudt 2. prioritet.


Måske drømmer du om, at du en dag vil komme til at arbejde med noget indenfor det tema, du har valgt på GULD10.
I så fald giver GULD10 dig rig mulighed for at stifte bekendtskab med mulighederne for forskellige erhverv og uddannelser, der fører i den retning. 
Du kan også blive inspireret af de andre temaklasser og måske ende op med at gå i en helt anden retning, end det du troede, du skulle.
GULD10 giver dig et ekstra år til overvejelse - og mulighed for at styrke dit CV indenfor det område, du vælger tema i.